Kup RH 2018. godina

Kategorija: Ostalo

26. 11. 2018.

U Podgori  17. studenog 2018. godine održan je 24. Kup RH u sportskom ribolovu.

U kategoriji U16 sve županije imale su svoje predstavnike. Prvo mjesto zauzela je  PG županija sa ekipom u sastavu Luka i Teo Hajdaraj te Patrik Uhač, drugo Zadarska te treće ŠK županija. Ulovljeno je ukupno 149 riba težine 6494 g. Najveći primjerak ulovio je Ivan Pribilović (133g).

U kategoriji U21 lov štapom s obale sudjelovalo je pet županija, prvo mjesto zauzela je Istarska županija sa ekipom u sastavu Toni Linč, Adrian Ambrožić i Žan Žak Žmak, drugo mjesto  SD  te treće PG županija. Ulovljeno je ukupno 239 riba težine 12321 g. Najveći primjerak ulovio je Adrian Ambrožić (243 g).

U kategoriji seniorki  sedam županija nastupilo je sa svojim ekipama. Zadarska županija osvojila je zlatnu medalju sa ekipom u sastavu Jagoda Razum, Ela Galzina te Tea Radil, srebro je osvojila  Istarska te broncu PG  županija. Ulovljeno je ukupno 295 riba težine 12321 g. Najveći primjerak ulovila je Jagoda Razum (282g).

U kategoriji seniora, lov štapom s obale, prvo mjesto zauzela je PG županija sa natjecateljima  Krešimir Milić, Tonći Babić i Luka Pejaković. Drugo mjesto zauzela je  Zadarska županija a treće  Istarska županija. Ulovljeno je ukupno 293 riba težine 14649g. Najveći primjerak ulovio je Marko Bakarčić  (191 g).

U kategoriji lov štapom iz usidrene brodice U21 prvo mjesto pripalo je Istarskoj županiji sa ekipom u sastavu Dilan Mileta, Martin Žgomba i Antonio Smoković. Drugo mjesto zauzela je SD župnija a treće PG .Ulovljeno je ukupno 247 riba težine 18096g. Najveći primjerak ulovio je Frane Tomljenović (282g).

U kategoriji lov štapom iz usidrene brodice seniori nastupilo je svih  osam županija. Prvo mjesto pripalo je Zadarskoj županiji sa ekipom u sastavu Angelo Kosović, Ivan Galzina, MArko Sikirić. Drugo mjesto zauzela je PG župnija a treće LS. Ulovljeno je ukupno 306 riba težine 25795g. Najveći primjerak ulovio je Andrija Orlić  (319).

U kategoriji podvodnog ribolova prvo mjesto zauzela je  ŠK županija sa ekipom u sastavu Filip Gašperov, Antoni Kulušić te Vice Belamarić. Drugo mjesto pripalo je  Zadarskoj a treće SD  županiji.

I konačno zbrajanjem bodova pobjednik 24. KUPA  RH u sportskom ribolovu  je ZADARSKA ŽUPANIJA!

Čestitke svim natjecateljima ! 


  • Galerija slika:

  • Nema slika galerije