In memoriam-Željko Kiršić

Kategorija: Ostalo

08. 08. 2023.

Dana 7.kolovoza prestalo je kucati umorno srce Željka Kiršića, sportskog djelatnika koji je vrlo predano obavljao mnogobrojne funkcije u udrugama učlanjenih u Hrvatski savez za sportski ribolov na moru. Rođen je 1948. godine , cijeli je život proveo u voljenoj Istri. Bio je vrlo posvećen svojoj obitelji.                                                                                                                     

Od osnutka udruge obavljao je mnogobrojne funkcije   u SRD“ Plomin“ iz Plomina. Tri mandata obnašao je funkciju Predsjednika Istarske županije isto toliko mandata bio je član Izvršnog odbora nacionalnog Saveza a zadnje četiri godine predsjedavao je udruzi Alpe Adria. Bio je sudac i opunomoćenik na mnogobrojnim natjecanjima u organizaciji Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru.                                                                                                                                                                                   

Poznat je bio kao vrlo tolerantna i miroljubiva osoba.    Prije dvije godine na sjednici Skupštine saveza uručena mu je nagrada za životno djelo.  Na žalost zadnju je godinu u više navrata bio hospitaliziran zbog zdravstvenih problema Mislim da nije na odmet spomenuti da ga zdravstveno stanje nije  spriječilo da savjesno obavlja zadatke u Izvršnom odboru Saveza i redovito je izražavao svoje stavove pri donošenju odluka

Dragi Željko, tvojim odlaskom  nastaje velika praznina u našim savezu i našim srcima jer tvojim odlaskom gubimo dobrog čovjeka, a što je najvažnije ,i prijatelja.

                                                                                                         Predsjednik HSSRM


  • Galerija slika:

  • Nema slika galerije