Svjetske igre 2019. godina

Kategorija: Udičarenje

31. 08. 2018.

https://www.fishingworldgames2019.co.za/

Na 09. sjednici Izvršnog odbora HSSRM jednoglasno je donesena odluka da zbog prekratkog roka za ishodovanje viza u razdoblju od završetka natjecateljske sezone u 2018. godini do Svjetskih igara u Južnoafričkoj republici u 2019. godini na igre putuju reprezentacije seniora i seniorki u lovu štapom sa obale u istom sastavu kao za 2018. godinu:
SENIORI: Alen Bilić (SRK “MEDUZA” Rovinj) , David Pinezić (SRK “MEDUZA” Rovinj) Dubravko Pejdo (ŠRD „ZUBATAC“ Zadar), Marko Sikirić (ŠRD „ZUBATAC“ Zadar), Vili Pilar (ŠRD „ZUBATAC“ Poreč), Nino Jukić (ŠRD „ZUBATAC“ Zadar); IZBORNIK: Alen Bilić

SENIORKE: Tea Radil (ŠRD „ZUBATAC“ Zadar) ,Sanja Lotspaich (ŠRK “IČIĆI” Ičići), Marina Mavrinac Matulja (SRD “ZUBATAC” Lovran), Nikolina Kotlar (ŠRD „ZUBATAC“ Zadar), Ardena Bajlo (ŠRD „ZUBATAC“ Zadar), Ela Galzina (ŠRD „ZUBATAC“ Zadar)
IZBORNIK: Srećko Šobot

U slučaju problema sa izdavanjem viza za izbornika seniorki zamjena je predsjednik HSSRM.
U slučaju problema sa izdavanjem viza za natjecatelja neće biti zamjena nego se putuje sa 5 natjecatelja 
Natjecatelji koji steknu pravo na razigravanje temeljem državnog prvenstva u 2018. godini imati će pravo nastupa na razigravanju u 2019. godini zajedno sa natjecateljima koji to pravo ostvare na državnom prvenstvu u 2019. godini.


  • Galerija slika:

  • Nema slika galerije