SP seniorke i seniori obala, Wales, 2018. godina

Kategorija: Udičarenje

26. 10. 2018.

Reprezentacije seniorki i seniora u kategoriji lov štapom s obale nastupile su na svjetskom prvenstvu održanom u Conwy, Wales u razdoblju od 20. listopada do 27. listopada 2018. godine.

Na 26. svjetskom prvenstvu za seniorke nastupilo je ukupno 12 zemalja. Reprezentacija  u sastavu Tea Radil, Marina Mavrinac Matulja, Ardena Bajlo, Sanja Lotspaich, Ela Galzina i Nikolina Kotlar pod vodstvom izbornika Srećka Šobota te trenera Luke Bučevića plasirala se na 9. mjesto ekipno. Pojedinačno, najbolje plasirana je Tea Radil na 15. mjestu. Ekipno zlato osvojila je Francuska, srebro Južnoafrička republika te broncu Engleska

Rezultati SP seniorke Wales

 

Na 35. svjetskom prvenstvu za seniore nastupilo je 18 zemalja. Reprezentacija u sastavu David Pinezić, Nino Jukić, Alen Bilić (izbornik i natjecatelj), Dubravko Pejdo, Vili Pilar i Marko Sikirić pod vodstvom izbornika  te dva trenera Gregor Stermečki i Boris Jelenić plasirala se na 10. mjesto ekipno. Pojedinačno, najbolje plasiran je  David Pinezić na 34. mjestu. Ekipno zlato osvojio je Portugal, srebro Engleska te broncu Španjolska.

Rezultati SP seniori obala Wales

 


  • Galerija slika:

  • Nema slika galerije