Hrvatski savez za sportski ribolov na moru

Switch to desktop
HSSRM - HRVATSKI SAVEZ ZA ŠPORTSKI RIBOLOV NA MORU
HSSRM

HSSRM

Adresa internetske stranice:
11 Stu

Na 25. svjetskom prvenstvu u lovu na veliku ribu održanom u Mexicu, Acapulco  od 05. studenog do 12. studenog 2016. godine nastupile su dvije ekipe iz Hrvatske. Ekipa B u sastavu Bruno Dragičević, Gordan Govorčinović, Dražen Horvat i Hrvoje Pinčević plasirala se na 4. mjesto u konkurenciji od 23. ekipe! Ekipa A u sastavu  Saša Rakar, Joško Piteša, Vladimir Ivančić, Dario Marijan plasirali su se na 11. mjesto.

https://web.facebook.com/CNBGFT/

icon SP lov na veliku ribu Mexico-REZULTATI 

30 Ruj

Reprezentacija  u sastavu Dilan Mileta, Mauro Lukšić, Estera Bajlo, Luka Gredičak, Nino Štucin, Ivan Borovac po vodstvom izbornika Mattea Jugovca osvojili su ZLATNO EKIPNO ODLICJE na svjetskom prvenstvu za kategoriju U21 brodica koje se odrzava u Tivtu. Luka Gredicak je SVJETSKI PRVAK za 2016. godinu!!

Reprezentacija seniora brod u sastavu Siniša Budisavljević, David Bajlo, David Pinezić, Marko Sikirić, Ivan Galzina i Angelo Kosović pod vodstvom izbornika Saso Rasovića u konkurenciji od 12 zemalja, osvojila je SREBRNU EKIPNU MEDALJU  na svjetskom prvenstvu u lovu iz brodice koje se odrzava u Tivtu !

Iskrene cestitke cijeloj ekipi!

Rezultati:

http://www.fips-m.org/

21 Ruj

Reprezentacija podvodnog ribolova u sastavu Daniel Gospić (ŠD „ŠKARPINA“ Nerezine), Slaven Čubrić (DPS “ZAGREB” Zagreb), Stjepko Kesić (ŠRD „PIRKA“ Tribunj), Radoslav Jakupović (ŠRD “UDICA” Mali Lošinj), Petar Prkić (KŠR „SPLIT“ Split), Zoran Kremenić (ŠRD “PARANGAL” Cres) pod vodstvom izbornika Branka Ikića i trenera Antonia Buratovića doputovala je sa svjetskog prvenstva koje se ove godine održalo u Grčkoj, Syros od 15. rujna do 19. rujna 2016. godine.

 http://syros2016.gr/index.php

Reprezentacija je ekipno u konkurenciji od 24 zemlje osvojila izvrsno 4. mjesto!

U pojedinačnom poretku najbolje plasirani bio je  Slaven Čubrić na sedmom mjestu,  dok dalje slijede Daniel Gospić na 14. te Stjepko Kesić  na 24. mjestu.

 https://www.sportcom.hr/lokalni-sport/ostalo/hrvatski-podvodni-ribolovci-cetvrti-na-svjetskom-prvenstvu-u-grckoj-slavlje-domacina.html

Stranice izradio Mar-com. Sva prava pridržana.

Top Desktop version

e-Sport Are you sure that you want to switch to desktop version?