Hrvatski savez za sportski ribolov na moru

Switch to desktop
Super User

Super User

Adresa internetske stranice:
09 Svi

U nedjelju 08.svibnja 2016. u akvatoriju Blaca – Murvica na južnoj strani otoka Brača u organizaciji Kluba za športski ribolov i podvodne djelatnosti „Arbun“ iz Supetra, održano je klupsko prvenstvo i 1. Memorijal „Barba Jakše Hržića“ u podvodnom ribolovu.

Na natjecanju je nastupilo rekordnih 14 podvodnih ribolovaca, sve članovi KŠR „Arbun“.

Po lijepom i sunčanom vremenu najbolji rezultat i naslov pobjednika 1.Memorijala „Barba Jakše Hržića“ osvojili su Stjepko Vladislavić i Bernard Kuzmanić. Ukupno su ulovili ribe u vrijednosti od 4525 bodova. 2. misto sa 3995 težinskih bodova osvojili su Ivor I Ico Ivelić a 3. Marij Motušić i Šimo Šmit (1980 bodova). Nagradu pobjednicima premijernog izdanja memorijala, prijelazni pokal rad Pjerota Caglevića, predao je Jerko Hržić, sin pokojnog barba Jakše.

Barba Jakša Hržić, u čiji spomen je i zahvalu nazvano ovo natjecanje, osnovao je podvodnu sekciju kluba davne 1966.g., i jedan je od najistaknutijih članova „Arbuna“ u njegovoj povijesti.  

„Arbunov“ klupski prvak u podvodnom ribolovu za 2016. je Stipe Vladislavić (3250 bodova), Ivor Ivelić je 2. (3135) a Tomo Vlahović 3. (1880). Sudac natjecanja bio je Ante Bjažević, a službeni liječnik dr. Tihomir Eterović.

KŠR „Arbun“ Supetar
Ivan Cvitanić,
predsjednik

Stranice izradio Mar-com. Sva prava pridržana.

Top Desktop version

e-Sport Are you sure that you want to switch to desktop version?