Hrvatski savez za sportski ribolov na moru

Switch to desktop


U razdoblju od 06. svibnja do 13. svibnja 2017. godine u Salima na Dugom otoku održava se 53. svjetsko prvenstvo u lovu iz usidrene brodice za seniore te 17. svjetsko prvenstvo u lovu iz usidrene brodice za kategoriju U21. Klub ŠRD "KORNAT" koji se već puno puta dokazao kao izvrstan domaćin međužupanijskih i državnih prvenstava ovaj put dobio je čast da organizira i svjetsko prvenstvo.  Natjecanje se održava kroz  tri ribolovna dana od 09. svibnja do 11. svibnja 2017. godine. Hrvatska će nastupiti sa reprezentacijama u obje kategorije. Proglašenje i svečano zatvaranje natjecanja predviđeno je u petak 12. svibnja 2017. godine u 18,00 sati  na rivi u Salima.

Detaljnije u propozicijama natjecanja:

icon SP u lovu iz brodice za seniore-SALI

icon SP u lovu iz brodice za U21-SALI

PROČITAJ VIŠE


Reprezentacija seniorki u sastavu Tea Radil, Ardena Bajlo, Sava Dešković, Sanja Lotspaich, Nikolina Kotlar i Marina Mavrinac Matulja pod vodstvom izbornika Srećka Šobota a u pratnji predsjednika HSSRM Đure Marinovića OSVOJILA JE EKIPNO SREBRNO ODLIČJE!!! Najbolje plasirane su  Tea Radil na 4. mjestu  i Sanja Lotspaich 5.mjestu.

Reprezentacija seniora obala u sastavu Alen Bilić (izbornik), Nino Jukić, Arsen Radinović, David Pinezić, Martin Gašparini i Dubravko Pejdo sa trenerima Gregorom Stermečkim i Patrikom Toma plasirali su se na ekipno 7.mjesto!  Najbolje plasirani natjecatelji su Arsen Radinovic  na 5. i Dubravko Pejdo na 14. mjestu!

Cestitke natjecateljima,  izbornicima i trenerima!

PROČITAJ VIŠE


Na 25. svjetskom prvenstvu u lovu na veliku ribu održanom u Mexicu, Acapulco  od 05. studenog do 12. studenog 2016. godine nastupile su dvije ekipe iz Hrvatske. Ekipa B u sastavu Bruno Dragičević, Gordan Govorčinović, Dražen Horvat i Hrvoje Pinčević plasirala se na 4. mjesto u konkurenciji od 23. ekipe! Ekipa A u sastavu  Saša Rakar, Joško Piteša, Vladimir Ivančić, Dario Marijan plasirali su se na 11. mjesto.

https://web.facebook.com/CNBGFT/

icon SP lov na veliku ribu Mexico-REZULTATI 

PROČITAJ VIŠE

Stranice izradio Mar-com. Sva prava pridržana.

Top Desktop version

e-Sport Are you sure that you want to switch to desktop version?