Hrvatski savez za sportski ribolov na moru

Switch to desktop

VAŽNO

Dana 29. Siječnja 2015. godine Komisija za provedbu upravnog nadzora Ministarstva poljoprivrede provela je nadzor nad radom HSŠRM. Komisija za provedbu upravnog nadzora je donijela odluku kojem se nalaže slijedeće:

1.da prilikom prodaje dozvola za športski ribolov na moru dokumentaciju kojom kupac dokazuje da ostvaruje pravo za kupnju određene dozvole, uključujući i povlaštene dozvole (umirovljenička, braniteljska) kopirati i čuvati uz obrazac izdane dozvole 2 godine od 31.tekuće godine u kojoj je dozvola prodana

Dokumenti se mogu i skenirati ali se obavezno pohranjuju na gore navedeno razdoblje! Obavezno voditi računa prilikom prodaje povlaštenih dozvola da se uz osobnu iskaznicu sačuva i preslika Rješenja za HRVI , preslika Rješenja za umirovljenike ili preslike odrezaka mirovine.

2.Klubovi koji imaju mogućnost kopiranja/skeniranja dokumenata dužni su postupati po zaključku 1. odmah nakon primitka obavijesti od strane HSŠRM ukoliko imaju potrebnu opremu za rad. Ukoliko ne raspolažu potrebnom opremom za rad, dužni su po zaključku 1. postupati od trenutka primitka potrebne opreme.

Savez će po primitku odobrenja od strane Ministarstva poljoprivrede izvršiti nabavu opreme za udruge koje već nemaju potrebnu opremu.

Stranice izradio Mar-com. Sva prava pridržana.

Top Desktop version

e-Sport Are you sure that you want to switch to desktop version?