Hrvatski savez za sportski ribolov na moru

Switch to desktop
HSSRM - HRVATSKI SAVEZ ZA SPORTSKI RIBOLOV NA MORU


Na  XXX. Euroafrickom prvenstvu u podvodnom ribolovu održanom u Cadizu, Španjolska od 03. rujna do 07. rujna 2015. godine, reprezentacija podvodnog ribolova u sastavu Slaven Čubrić, Daniel Gospić, Stjepko Kesić, Antonio Buratović, Radoslav Jakupović i Petar Prkić a pod vodstvom izbornika Branka Ikića, u konkurenciji 16. zemalja  plasirala se na   ekipno 2. mjesto!

Pojednično svi reprezentativci  plasirali su se među prvih 10. !

Najblje plasirani natjecatelj  i osvajač brončanog pojedinačnog  odličja je Slaven Čubrić !

Daniel Gospić plasirao se na 6. a Stjepko Kesić na 9. mjesto pojedinačno.

 Iskrene čestitke svima na iznimnom rezultatu!

icon EP podvodni ribolov Cadiz- Rezultati

PROČITAJ VIŠE


PRVA HRVATSKA REPREZENTACIJA U LOVU NA VELIKU RIBU (big game fishing) danas putuje na 24. svjetsko prvenstvo u BGF-u koje će se održati u Angoli, Lobito od 28.ožujka.2015. godine do 04. travnja 2015. godine.

Kroz tri ribolovna dana reprezentacija pod vodstvom izbornika Borisa Županovića, trenera Saše Rakara a u sastavu Bruno Dragičević, Gordan Govorčinović, Dražen Horvat i Jurica Volarević pokušati će se izboriti za odličje među 20-tak najboljih ekipa na svijetu.

http://www.biggameangola2015.com/en/home.php

 

PROČITAJ VIŠE


Dana 29. Siječnja 2015. godine Komisija za provedbu upravnog nadzora Ministarstva poljoprivrede provela je nadzor nad radom HSŠRM. Komisija za provedbu upravnog nadzora je donijela odluku kojem se nalaže slijedeće:

1.da prilikom prodaje dozvola za športski ribolov na moru dokumentaciju kojom kupac dokazuje da ostvaruje pravo za kupnju određene dozvole, uključujući i povlaštene dozvole (umirovljenička, braniteljska) kopirati i čuvati uz obrazac izdane dozvole 2 godine od 31.tekuće godine u kojoj je dozvola prodana

PROČITAJ VIŠE

Stranice izradio Mar-com. Sva prava pridržana.

Top Desktop version

e-Sport Are you sure that you want to switch to desktop version?