Hrvatski savez za sportski ribolov na moru

Switch to desktop
HSSRM - HRVATSKI SAVEZ ZA SPORTSKI RIBOLOV NA MORU


PRVA HRVATSKA REPREZENTACIJA U LOVU NA VELIKU RIBU (big game fishing) danas putuje na 24. svjetsko prvenstvo u BGF-u koje će se održati u Angoli, Lobito od 28.ožujka.2015. godine do 04. travnja 2015. godine.

Kroz tri ribolovna dana reprezentacija pod vodstvom izbornika Borisa Županovića, trenera Saše Rakara a u sastavu Bruno Dragičević, Gordan Govorčinović, Dražen Horvat i Jurica Volarević pokušati će se izboriti za odličje među 20-tak najboljih ekipa na svijetu.

http://www.biggameangola2015.com/en/home.php

 

PROČITAJ VIŠE


Dana 29. Siječnja 2015. godine Komisija za provedbu upravnog nadzora Ministarstva poljoprivrede provela je nadzor nad radom HSŠRM. Komisija za provedbu upravnog nadzora je donijela odluku kojem se nalaže slijedeće:

1.da prilikom prodaje dozvola za športski ribolov na moru dokumentaciju kojom kupac dokazuje da ostvaruje pravo za kupnju određene dozvole, uključujući i povlaštene dozvole (umirovljenička, braniteljska) kopirati i čuvati uz obrazac izdane dozvole 2 godine od 31.tekuće godine u kojoj je dozvola prodana

PROČITAJ VIŠE


Zakon o morskom ribarstvu koji je objavljen u NN broj 81/13 i koji je stupio na snagu danom pristupanja Europskoj uniji, je u članku 79. stavku 3., između ostaloga ukinuo i Naredbu o zaštiti riba i drugih morskih organizama u dijelu koji propisuje najmanje veličine gospodarski važnih vrsta riba i drugih morskih organizama ispod koje se ne smiju loviti, sakupljati niti stavljati u promet. Istovremeno je člankom 1. implementirao primjenu Uredbe vijeća EZ broj 1967/2006 koju možete pogledati na sljedećem linku.

icon Uredba

PROČITAJ VIŠE

Stranice izradio Mar-com. Sva prava pridržana.

Top Desktop version

e-Sport Are you sure that you want to switch to desktop version?