Hrvatski savez za sportski ribolov na moru

Switch to desktop
HSSRM - HRVATSKI SAVEZ ZA SPORTSKI RIBOLOV NA MORU


Reprezentacija  u sastavu Dilan Mileta, Mauro Lukšić, Estera Bajlo, Luka Gredičak, Nino Štucin, Ivan Borovac po vodstvom izbornika Mattea Jugovca osvojili su ZLATNO EKIPNO ODLICJE na svjetskom prvenstvu za kategoriju U21 brodica koje se odrzava u Tivtu. Luka Gredicak je SVJETSKI PRVAK za 2016. godinu!!

Reprezentacija seniora brod u sastavu Siniša Budisavljević, David Bajlo, David Pinezić, Marko Sikirić, Ivan Galzina i Angelo Kosović pod vodstvom izbornika Saso Rasovića u konkurenciji od 12 zemalja, osvojila je SREBRNU EKIPNU MEDALJU  na svjetskom prvenstvu u lovu iz brodice koje se odrzava u Tivtu !

Iskrene cestitke cijeloj ekipi!

Rezultati:

http://www.fips-m.org/

PROČITAJ VIŠE


Reprezentacija podvodnog ribolova u sastavu Daniel Gospić (ŠD „ŠKARPINA“ Nerezine), Slaven Čubrić (DPS “ZAGREB” Zagreb), Stjepko Kesić (ŠRD „PIRKA“ Tribunj), Radoslav Jakupović (ŠRD “UDICA” Mali Lošinj), Petar Prkić (KŠR „SPLIT“ Split), Zoran Kremenić (ŠRD “PARANGAL” Cres) pod vodstvom izbornika Branka Ikića i trenera Antonia Buratovića doputovala je sa svjetskog prvenstva koje se ove godine održalo u Grčkoj, Syros od 15. rujna do 19. rujna 2016. godine.

 http://syros2016.gr/index.php

Reprezentacija je ekipno u konkurenciji od 24 zemlje osvojila izvrsno 4. mjesto!

U pojedinačnom poretku najbolje plasirani bio je  Slaven Čubrić na sedmom mjestu,  dok dalje slijede Daniel Gospić na 14. te Stjepko Kesić  na 24. mjestu.

 https://www.sportcom.hr/lokalni-sport/ostalo/hrvatski-podvodni-ribolovci-cetvrti-na-svjetskom-prvenstvu-u-grckoj-slavlje-domacina.html

PROČITAJ VIŠE


Od 21. studenog do 28. studenog 2015. godine u Portugalu je održano 32. svjetsko prvenstvo za seniore sa obale i 23. svjetsko prvenstvo za seniorke.

Reprezentacija seniorki u sastavu Tea Radil, Ardena Bajlo, Željka Marković, Dijana Lukšić, Sava Dešković i Gordana Sikirić osvojile su ekipno srebrno odličje dok je SVJETSKA PRVAKINJA ZA 2015. GODINU TEA RADIL! 

Tea Radil  dva je dana  bila pobjednica dana  te natjecanje završila sa samo 21. negativnim bodom. Slijedeća najbolje plasirana natjecateljica je Ardena Bajlo na 5. mjestu pojedinačno sa 49 negativnih bodova i razlikom od samo 4 boda od treće plasirane natjecateljice Portugala. Nastupilo je ukupno 9 reprezentacija.

Reprezentacija seniora sa obale u sastavu Nino Jukić, David Pinezić,Marko Pribanić,Martin Gašparini, Alen Bilić i Ivan Markoć plasirali su se na 9. mjesto ekipno od ukupno 17 reprezentacija. Najbolje plasirani natjecatelj je Nino Jukić na 26. mjestu pojedinačno.

I ove godine izbornik obje reprezentacije je Srećko Šobot, trener reprezentacije seniorki Luka Bučević a treneri reprezentacije seniora Tonći Babić i Gregor Stermečki.

Iskrene čestitke svim natjecateljima, izborniku i trenerima!

Rezultati natjecanja:

icon SP seniorke Portugal

icon DP seniori obala

 

PROČITAJ VIŠE

Stranice izradio Mar-com. Sva prava pridržana.

Top Desktop version

e-Sport Are you sure that you want to switch to desktop version?