Hrvatski savez za sportski ribolov na moru

Switch to desktop
HSSRM - HRVATSKI SAVEZ ZA SPORTSKI RIBOLOV NA MORU


Kao što već znate u pripremi je novi Zakon o morskom ribarstvu. U prijelaznim odredbama Zakona članak 87. stavak 5.  navodi se da je godišnje dozvole za kalendarsku godinu 2017., moguće je izdavati do 1. lipnja 2017. godine.

Upozoravamo  da će se ukoliko ovakav tekst bude usvojen i stupi na snagu,  poštivati gore navedeni rok za prodaju GODIŠNJIH dozvola.

Stoga, molim da na to skrenete pozornost svojim članovima kako bismo izbjegli nepotrebne neugodnosti.

Još jednom ponavljamo da se eventualne primjedbe na Zakon mogu unijeti na stranici https://savjetovanja.gov.hr/

PROČITAJ VIŠE


U razdoblju od 06. svibnja do 13. svibnja 2017. godine u Salima na Dugom otoku održava se 53. svjetsko prvenstvo u lovu iz usidrene brodice za seniore te 17. svjetsko prvenstvo u lovu iz usidrene brodice za kategoriju U21. Klub ŠRD "KORNAT" koji se već puno puta dokazao kao izvrstan domaćin međužupanijskih i državnih prvenstava ovaj put dobio je čast da organizira i svjetsko prvenstvo.  Natjecanje se održava kroz  tri ribolovna dana od 09. svibnja do 11. svibnja 2017. godine. Hrvatska će nastupiti sa reprezentacijama u obje kategorije. Proglašenje i svečano zatvaranje natjecanja predviđeno je u petak 12. svibnja 2017. godine u 18,00 sati  na rivi u Salima.

Detaljnije u propozicijama natjecanja:

icon SP u lovu iz brodice za seniore-SALI

icon SP u lovu iz brodice za U21-SALI

PROČITAJ VIŠE


Reprezentacija seniorki u sastavu Tea Radil, Ardena Bajlo, Sava Dešković, Sanja Lotspaich, Nikolina Kotlar i Marina Mavrinac Matulja pod vodstvom izbornika Srećka Šobota a u pratnji predsjednika HSSRM Đure Marinovića OSVOJILA JE EKIPNO SREBRNO ODLIČJE!!! Najbolje plasirane su  Tea Radil na 4. mjestu  i Sanja Lotspaich 5.mjestu.

Reprezentacija seniora obala u sastavu Alen Bilić (izbornik), Nino Jukić, Arsen Radinović, David Pinezić, Martin Gašparini i Dubravko Pejdo sa trenerima Gregorom Stermečkim i Patrikom Toma plasirali su se na ekipno 7.mjesto!  Najbolje plasirani natjecatelji su Arsen Radinovic  na 5. i Dubravko Pejdo na 14. mjestu!

Cestitke natjecateljima,  izbornicima i trenerima!

PROČITAJ VIŠE

Stranice izradio Mar-com. Sva prava pridržana.

Top Desktop version

e-Sport Are you sure that you want to switch to desktop version?