Hrvatski savez za sportski ribolov na moru

Switch to desktop
HSSRM - HRVATSKI SAVEZ ZA SPORTSKI RIBOLOV NA MORU


Reprezentacija seniorki u sastavu Tea Radil, Ardena Bajlo, Sava Dešković, Sanja Lotspaich, Nikolina Kotlar i Marina Mavrinac Matulja pod vodstvom izbornika Srećka Šobota a u pratnji predsjednika HSSRM Đure Marinovića OSVOJILA JE EKIPNO SREBRNO ODLIČJE!!! Najbolje plasirane su  Tea Radil na 4. mjestu  i Sanja Lotspaich 5.mjestu.

Reprezentacija seniora obala u sastavu Alen Bilić (izbornik), Nino Jukić, Arsen Radinović, David Pinezić, Martin Gašparini i Dubravko Pejdo sa trenerima Gregorom Stermečkim i Patrikom Toma plasirali su se na ekipno 7.mjesto!  Najbolje plasirani natjecatelji su Arsen Radinovic  na 5. i Dubravko Pejdo na 14. mjestu!

Cestitke natjecateljima,  izbornicima i trenerima!

PROČITAJ VIŠE


Na 25. svjetskom prvenstvu u lovu na veliku ribu održanom u Mexicu, Acapulco  od 05. studenog do 12. studenog 2016. godine nastupile su dvije ekipe iz Hrvatske. Ekipa B u sastavu Bruno Dragičević, Gordan Govorčinović, Dražen Horvat i Hrvoje Pinčević plasirala se na 4. mjesto u konkurenciji od 23. ekipe! Ekipa A u sastavu  Saša Rakar, Joško Piteša, Vladimir Ivančić, Dario Marijan plasirali su se na 11. mjesto.

https://web.facebook.com/CNBGFT/

icon SP lov na veliku ribu Mexico-REZULTATI 

PROČITAJ VIŠE


Reprezentacija  u sastavu Dilan Mileta, Mauro Lukšić, Estera Bajlo, Luka Gredičak, Nino Štucin, Ivan Borovac po vodstvom izbornika Mattea Jugovca osvojili su ZLATNO EKIPNO ODLICJE na svjetskom prvenstvu za kategoriju U21 brodica koje se odrzava u Tivtu. Luka Gredicak je SVJETSKI PRVAK za 2016. godinu!!

Reprezentacija seniora brod u sastavu Siniša Budisavljević, David Bajlo, David Pinezić, Marko Sikirić, Ivan Galzina i Angelo Kosović pod vodstvom izbornika Saso Rasovića u konkurenciji od 12 zemalja, osvojila je SREBRNU EKIPNU MEDALJU  na svjetskom prvenstvu u lovu iz brodice koje se odrzava u Tivtu !

Iskrene cestitke cijeloj ekipi!

Rezultati:

http://www.fips-m.org/

PROČITAJ VIŠE

Stranice izradio Mar-com. Sva prava pridržana.

Top Desktop version

e-Sport Are you sure that you want to switch to desktop version?