Hrvatski savez za sportski ribolov na moru

Switch to desktop

ZLATNA GODINA ZA ŠPORTSKI RIBOLOV NA MORU!

Nevjerojatni niz pobjeda započeo je svjetskim prvenstvom  za kategoriju U16 i U21 obala u Portugalu gdje svjetski prvak u  kategoriji U21 obala za 2010. godinu postaje Nino Jukić.  Ekipa u sastavu Nino Jukić, Šime Bobić,Martin Gašparini, Arijan Marfan,Tea Radil i  Luka Pejaković osvaja brončano odličje. Ekipa je nastupila pod vodstvom izbornika Dubravka Pejda i trenera Srećka Šobota.

 

Svjetsko prvenstvo održano u Njemačkoj daje svjetskog prvaka u kategoriji U21 brodica za 2010.godinu Erika Radin. Na istom prvenstvu još jedna medalja i to brončana za plasman Tee Radil. Izbornik za tu kategoriju je Antun Lončar  i trener Arsen Radinović.

Na svjetskom prvenstvu u Malom Lošinju svjetski prvak u  podvodnom ribolovu za 2010. postaje Danijel Gospić.  Na drugo mjestu plasirao se Antonio Buratović. Ekipa pod vodstvom izbornika Livia Fiorentina i trenera Borisa Reinića  u sastavu Danijel Gospić, Antonio Buratović, Dario Marinov, Đani Uhać, Josip Urti, Branko Ikić osvojila je zlatno odličje.

Na svjetskom prvenstvu u kategoriji seniora iz brodice održanog u Crnoj Gori David Bajlo osvaja brončano odličje. Ekipa u sastavu David Bajlo, David Pinezić, Ivan Galzina, Marko Sikirić, Ivan Matas, Mihajlo Skandović  osvojila je srebrnu medalju. Izbornik ekipe je Bruno Mavrinac a trener Mićo Rakić.

I konačno na kraju natjecateljske sezone još dvije medalje. Na svjetskom prvenstvu za kategoriju seniora i seniorki obala održanom u Južnoafričkoj republici svjetska prvakinja za 2010. postaje Katarina Vrcan.  Ekipa u sastavu Katarina Vrcan, Mirjana Pobor, Ardena Bajlo, Blanka Jakić, Ljiljana Biro, Nada Miletić osvojile su srebrno odličje. Izbornik je Srećko Šobot a trener Ljubomir Šobot.

Hrvatski savez za športski ribolov na moru uspješno završava natjecateljsku sezonu sa četiri svjetska prvaka i ukupno 11 osvojenih medalja.

Iskrene čestitke svim natjecateljima, izbornicima i trenerima! 

Fotografije sa svjetskih prvenstava možete pronaći na http://www.facebook.com/HSSRM

 

Stranice izradio Mar-com. Sva prava pridržana.

Top Desktop version

e-Sport Are you sure that you want to switch to desktop version?