Hrvatski savez za sportski ribolov na moru

Switch to desktop

Cestitka

Poštovani,

Za nama je još jedna kalendarska godina, po meni, možda jedna od najuspješnijih od osnutka našeg Saveza. Naši sportaši u sastavu državnih reprezentacija osvojili su pet zlatnih, pet srebrnih i dva brončana odličja.

Temeljem petogodišnjih rezultata na službenim međunarodnim natjecanjima ženska reprezentacija je prvo plasirana, dok je reprezentacija u lovu štapom iz usidrene brodice na drugom mjestu. Podvodni ribolovci su stalno u svjetskome vrhu, dok su naši takmičari u lovu na veliku ribu, premda novi, stalno među prvom petoricom i samo je pitanje vremena kada će se okititi svijetskim odličjem. Tea Radil je prva seniorka svijeta, isto vrijedi i za Davida Pinezića, te Maura Lukšića.

Zahvaljujući postignutim rezultatima, seniorsku reprezentaciju u lovu štapom iz usidrene brodice, te ženska reprezentacija u lovu sa obale nominirane su za izbor najuspješnijih na svečanosti povodom velikog dana sporta HOO-a.

Posebno smo ponosni što uz Italiju, jedino Hrvatska učestvuje na svim službenim natjecanjima mladih uzrasta. U sve više udruga djeluju škole, a veliki broj polaznika trenerske škole po meni sve više budi vjeru da će rad s mladima biti sve bolje organiziran i konačno biti jedna trajna vrijednost.

HSSRM  je isključivo sportski Savez stoga očekujem da članovi Saveza razmišljaju na taj način.

Savez nije sindikat i primarni mu je cilj unaprijediti sportski ribolov na moru, kao športsku granu, vodeći pri tome računa o ekologiji Jadrana u cjelini.

Svima Vama i vašim obiteljima želim puno zdravlja i sreće i da vam se u slijedećoj godini ostvari sve ono do čega vam je najviše stalo.

Čestit Božić i sretna Nova Godina.

Predsjednik HSSRM:

Đuro Marinović

Stranice izradio Mar-com. Sva prava pridržana.

Top Desktop version

e-Sport Are you sure that you want to switch to desktop version?